• My sa už veru vody nebojíme

          • Základný plavecký výcvik na plavárni vo Veľkom Krtíši

            V dňoch od 17.04. do 21.04. absolvovalo 10 žiakov prvého stupňa základný plavecký výcvik. Naša škola poskytla žiakom všetky potrebné pomôcky a oblečenie, občianske združenie Svetlonos pôsobiace pri našej škole prispelo na úhradu plavárne, a to najdôležitejšie - kvalifikovaného trénera - našu pani učiteľku Mgr. K. Vargovú a jej stálu a nenahraditeľnú spolupracovníčku Bc. V. Berkyovú - ktoré si všetky deti obľúbili. S úsmevom, cez hry vo vode a predsa profesionálne sa deti naučili základy bezpečného pobytu vo vode.

          • Medzinárodný deň florbalu

          • "S florbalkami opäť do školy! V stredu 12.04. oslavujeme na Slovensku ďalší skvelý Medzinárodný deň florbalu - aj tentoraz unikátnym spôsobom. Všetci chlapci a dievčatá si môžu priniesť do školy svoje florbalky alebo si ich požičať od svojich kamarátov a zahrať si počas dňa florbal v telocvični, či na školskom dvore. Oslávme tento deň pohybom a radosťou zo športu v akejkoľvek podobe. Viac športových zážitkov vám na konci školského roka prinesie celoslovenské školské finále SUPER FLORBAL s čistou energiou Ekofondu SPP. Váš Slovenský zväz florbalu a Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR."

             

            12. apríl - Medzinárodný deň florbalu

            Tento deň sme si pripomenuli, ako inak, hraním florbalu. Žiaci 8. a 9.ročníka sa stretli na priateľskom florbalovom  zápase. Hralo sa vonku, na školskom florbalovom ihrisku. Víťazom bol každý zúčastnený, pretože všetci hrali s radosťou, odhodlaním a hlavne fair play.